www.stichting-shc.nl

Stichting Help Colombia

Welkom bij Stichting Help Colombia

Welkom op de website van Stichting Help Colombia. De geschiedenis van deze stichting gaat terug tot het jaar 2005, het jaar waarin wij onze prachtige zoon Alejandro adopteerden uit Colombia. Door aan den lijve te ondervinden hoe de mensen in Colombia leven, maar ook betoverd door de liefdevolle mensen, waren wij vastberaden iets terug te doen.  

Projecten kinderen en ouderen

Stichting Help Colombia zet zich in voor diverse doelen in Colombia. Wij helpen door scholen en opvangcentra te ondersteunen en zetten ons in om de kinderen te voorzien van allerlei benodigdheden. Met onderwijs kunnen zij werken aan een betere toekomst voor zichzelf en hun toekomstige kinderen.

Naast de inzet voor kinderen helpt Stichting Help Colombia ook de ouderen, door o.a. bejaardentehuizen te voorzien van matrassen, pannen en andere ontbrekende artikelen (bijvoorbeeld zeep). Lees meer over onze projecten onder actuele projecten”.

Waarom helpen?

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen. Wij hebben daar uw steun voor nodig. Een kleine bijdrage kan voor een kind in Colombia een wereld van verschil betekenen. Een pen, een rugzakje, of zeep op zich mee te kunnen wassen. Door te werken aan goede scholing en hygiëne werken we om het land van onderaf weer op te bouwen, één klein stapje per keer. Door de kleinschaligheid van onze stichting kunt u er zeker van zijn dat iedere euro die u doneert naar de projecten in Colombia gaat. Wij laten geen cent verloren gaan.

Klik op “steun ons” om ons te helpen met een financiële bijdrage.